top of page

tors. 29. feb.

|

Grønnemose Skole, Festsalen/Scene 1

Mødrenes Hus

Mungo Park inviterer medlemmer og læsere af Alenemorskab til forestillingen "Mødrenes Hus". Skal du med? Der er gratis billetter d. 28. og 29. februar begge dage kl. 20.00. Forestillingen varer ca. 1 t. 20 min. Uden børn. Brug koden MØDRENE24 for gratis billetter ved bestilling via linket:

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Mødrenes Hus
Mødrenes Hus

Information

29. feb. 2024, 20.00 – 21.30

Grønnemose Skole, Festsalen/Scene 1, Høje Gladsaxe Torv 4, 2860 Søborg, Danmark

Inhold

Dette event er uden børn. 

Forstillingen bliver beskrevet således:

Rosa skal være mor. Det, der skulle være en ukompliceret fødsel, udvikler sig til et mareridt på fem døgn på en fødegang presset af besparelser. Morfinen spares der dog ikke på. Det ene øjeblik ser Rosa op på jordemoder, dropposer og hospitalsvægge, og det andet øjeblik sender morfintågen hende ind i en mystisk skov, hvor hun møder sin afdøde, men tilsyneladende højgravide bedstemor. Sammen begiver de sig ud på en farefuld vandring gennem skoven for at nå frem til mødrenes hus. Hvad det præcis er, ved hun ikke, men hun stoler på sin bedstemor, som allerede har født seks børn. En magisk-realistisk fødselsfortælling om afsindig smerte, et fremmedgørende hospital, men også om længslen efter fællesskaber, utopier og en anden vinkel på moderskab og fødsler.

Baseret på romanen „Mødrenes Hus“ af Liv Nimand Duvå, udgivet af Gyldendal, produceret i samarbejde med Gyldendal Group Agency.

Share This Event

bottom of page