top of page

søn. 16. maj

|

Online

Online samtalesalon 'The Mental Load' med Laura bag Jegermor

Gratis for medlemmer 50 kr for ikke-medlemmer

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Online samtalesalon 'The Mental Load' med Laura bag Jegermor
Online samtalesalon 'The Mental Load' med Laura bag Jegermor

Information

16. maj 2021, 11.00 – 11.50

Online

Inhold

Kender du følelsen af både at være projektleder, med det store forkromede overblik over børnefødselsdage, tøjindkøb, legeaftaler, fritidsaktiviteter, sund kost, læge, tandlæge og sundhedsplejerske-besøg ?

Kender du også det, at du samtidig med at du har overblikket - kun, når du selv aktivt beder om hjælp, får det af dine omgivelser? Tilmed ofte hjælp, som ikke er fyldestgørende, men halvhjertet eller som skaber mere arbejde for dig på sigt?

Kender du det, at du så stopper med at bede om hjælp, fordi det er nemmere at lade være?

Det har et navn!

Det findes en betegnelse for det her fænomen. Det hedder "The Mental Load". Det er alt det usynlige arbejde, der ligger i at være projektleder i hjemmet. Når man på en arbejdsplads har en projektleder-stilling, kan projektlederen ikke også være den, der udfører arbejds-opgaverne. Det er sådan, fordi det er et arbejde i sig selv at have overblikket.

Undersøgelser viser at størstedelen af alle kvinder med børn i Vesten, ikke kun står for projektledelsen af hjemmet men også for udførelsen af de faktiske opgaver. Det er det, der er "the mental load" og det er en kæmpe årsag til at mange kvinder går ned med stress.

Til samtale salonen får du:

  • En bevidsthed om forskellen mellem manglende overblik og decideret ligegyldighed fra din ex partner.
  • 3 forskellige måder du kan tage den her snak med din ex partner.
  • 2 teknikker til at tackle din egen dårlige samvittighed
  • En forståelse af hvorfor det er vigtigt at vores generation lærer at tale om det her.

Om Laura:

Laura Vilsgaard er sociolog og iværksætter bag Jegermor, der er et podcastunivers og et mentorforløb til kvinder på barsel. Hun har skrevet speciale om efterfødselsreaktioner som et sociologisk fænomen og hendes podcasts om forældreskab og livsovergange er lyttet til over 100.000 gange. Derudover er Laura mor til to børn og skilt.

Det siger andre siger om mine tidligere foredrag:

Lauras foredrag rørte mig rigtigt meget. Jeg græd faktisk. Laura fik åbnet op for det der er svært at snakke om som mor. Hun gjorde det på en oprigtig, ærlig, kærlig og humoristisk måde. Har lyttet meget til appen, som jeg er kæmpe fan af. Men at være til foredraget gav noget helt specielt. Vil helt klart gerne til endnu et af Lauras foredrag – det er meget givende! Man kan se sig selv i så mange situationer, hun beskriver. Kan anbefales!

Sanne, mor til to små drenge på 1 og 3 år.

Laura er indlevende i din fortælling om moderskabet og deler ærligt og smukt om de hårde og følsomme sider af moderskabet. Hendes fortællinger er med til at give en ro når man er blevet mor og det giver plads til mere selvforkælelse og kærlighed.

Amalie, mor til en dreng på 2 år.

Jeg er glad for at Laura holder fast i en retorik, hvor nuancerne belyses og tvivlen italesættes og råd kan findes et sted i mellem. Råd i en form hvor selvbebrejdelse ikke fremmes.

My, mor til 3 børn.

Lauras foredrag er autentiske og nærværende. Hun sætter lys på at moderskab er andet end et glansbillede på en underholdende og omsorgsfuld måde. Det er der noget befriende i. I hendes foredrag skaber hun et ærligt rum, hvor jeg følte mig set og hørt.

Gitte, mor til en pige og gravid med andet barn.

Du modtager

  • Samtalesalon ‘The mental load’

    150,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Share This Event

bottom of page