top of page

fre. 29. jul.

|

Femø

Sommerferie med Alenemorskab

Vil du med til Femø på ø-lejr, for mødre og børn? 29Juli- 1 August. SÆRPRIS Kun for Alenemorskab lejren. Prisen er 2000 kr pr familie, om du tilmelder dig med 1 eller 3 børn, er prisen den samme. Prisen er inklusiv aktiviteter, kost, og en plads til jeres telt i min have.

Billetter sælges ikke
Se andre events
Sommerferie med Alenemorskab
Sommerferie med Alenemorskab

Information

29. jul. 2022, 12.00 – 01. aug. 2022, 12.00

Femø, Femø, 4930 Maribo, Danmark

Inhold

Vil du med til Femø på ø-lejr, for mødre og børn?

29Juli- 1 August.

Lejren er for dig som mor, der ønsker at tage dit barn/dine børn med på Ø-lejr. Vi skal fordybe os i alt hvad Femø har at byde på,

Fællesskabet skal dyrkes, der vil være igangsatte aktiviteter for børn og vejret vil være med til at bestemme vores program. Om det er krabbefangst og vandleg, spilleaftner i huset, bålmad eller kreahule indenfor.

Rikke der ejer det dejligste hus på Femø vil invitere jer, byde jer op til aktiviteter, men alt er frivilligt at deltage i, så hvis man har brug for at trække sig, og have ro en eftermiddag, er man velkommen til det.

Hver morgen serverer Rikke morgenmad indenfor i huset, for alle. De resterende måltider skaber vi rammen om i fællesskab.

SÆRPRIS

Kun for Alenemorskab lejren.

Prisen er 2000 kr pr familie, om du tilmelder dig med 1 eller 3 børn, er prisen den samme.

Prisen er inklusiv aktiviteter, kost, og en plads til jeres telt i min have.

Praktisk

Huset og grunden vi skal bruge, er Rikkes private. Det er et skønt lille hus, beliggende på Femø, i byen Sønderby. Der findes ikke mange huse på Femø, og øen har kun 110 fastboende. På 10 minutters tid kan må gå til nærmeste strand.

Vi benytter huset til fælles måltider hver dag. Huset vil også skabe ramme om aktiviteter hvis vejret ikke er med os.

Vi kommer alle til at dele de praktiske gøremål, Rikke laver en tjanseplan hjemmefra.

Alle sover i telt. Vi slår teltene op på min grund, der er massere af hjælp at hente når det skal slåes telt op.

Har I intet telt, kan i låne, da Rikke har et par stykker på lager.

For at komme til Femø, skal man tage færgen fra Kragenæs havn- Femø. Rikke vil gerne facilitere koordinering af fælleskørsel, så ved tilmelding, kan du skrive til os, hvis du kommer i bil, og om du kan have flere med.

Eksempel på dagsform:

8-9 : Morgenmads buffet i huset

9.00: Morgensamling

10.00-12.00: Krabbefangst ved vandet/badetur.

12.00: Frokost

12.30-14.00: Siesta/Fri leg/Middagslur/Frivillig tur for de større børn.

14-17.00: Ansigtsmaling, tilberede de krabber der blev fanget om formiddagen der forhåbentligt kan blive til en forret. Hvis nogle vil lave et indslag til aftenens lejrbål kan man øve en sketch/sang el lign.

17.30: Aftensmad

19.00: Lejrbål med fælles dagsafslutning.

Rikke Brolev ejer af FemøHuset og igangsætter af “Lejr for mødre med børn”:

“Jeg skaber lejre for mødre med børn. Lejren er skabt for, at styrke fællesskabsfølelsen hos mødre, der ofte kan stå og føle sig alene i en verden med småbørn. Aktiviteterne har til formål, at skabe minder og nye opdagelser i naturen for børn, samtidig med, at mødrene får mulighed for at møde ligesindede og få nye ideer til aktiviteter de kan lave derhjemme.”

Om Rikke:

Rikke er 34 år, alenemor til to børn på henholdsvis 9 og 11 år, og har været alene med dem i 9 år.

Hun er uddannet sygeplejerske, har arbejdet på Akut Børnemodtagelse på hvidovre hospital, haft job som folkeskolelærer, arbejdet selvstændigt som Babymassage instruktør, og de senest år, haft en selvstændig virksomhed “VærNær privatpasningsordning”, hvor hun dagligt har haft børn mellem 0-5 år i pasning i eget hjem. Samarbejd og deling med børn og forældre har hun brugt hele sit voksen liv på.

Drømmen om at skabe disse lejre for mødre og børn stammer fra hendes tid som FDFér. Hun har været FDFér i 24 år, og har derfor været vandt til, at tage afsted på lejr flere gange årligt. Her taler vi kæmpe lejre for over 100 mennesker, som hun har været med til at planlægge og afvikle.

Tanken om, at kunne skalere helt ned, og målrette lejr for en bestemt gruppe, der normalt ikke bevæger sig ud på teltture, tiltaler Rikke. At vise hvilket fællesskab der opstår, når man sammen skal bidrage til stemninger, madlavning, aktiviteter, det er helt særligt.

At kunne skabe et rum, for at en mor føler sig tryg i at tage sine små børn med, på opdagelse, og måske få rykket egne grænser ift udeliv og teltture, det glæder Rikke sog meget til- og hun glæder sig til at møde jer❤️

Tilmelding:

Kontakt@alenemorskab.dk

* Skriv dit eget navn, samt navn og alder på barn/børn, og eventuelt særlige behov ift kost, kørsel mm.

Share This Event

bottom of page