my-life-through-a-lens-bq31L0jQAjU-unspl

Events og gruppeforløb

Ferie setup

Ferie events.jpg

Gratis for medlemmer

Savner du at holde ferie med andre end dit barn /dine børn? Savner du andre voksne at grine og drikke vin med, når ungerne sover? Vi sætter dig op efter behov, børns alder og nærområde.

 

Meld dig ind i den lukkede

Facebook gruppe, klik her

Højtidssetup

Højtidssetup.jpg

Gratis for medlemmer

Er du træt af at føle dig anmasende til andres højtidsstunder? Føler du dig alene eller ensom i højtiderne? Mangler du nogen andre, du kan spejle dig i og at hygge dig med? Vi sætter dig op med ligesindede efter børns alder og nærområde.

 

Meld dig ind i vores lukkede

Facebook gruppe, klik her

Kvindecirkler

Kvinde cirkel.jpg

Halv pris for medlemmer og fuld pris for ikke-medlemmer

Alenemorskabs kvindecirkler er altid med intentionen om at connecte med dig selv, din feminine energi og andre i et fredfyldt og frit rum. Kvindecirklerne indeholder: grounding og release energi arbejde, mentale øvelser, der styrker dig som den power mama du er, samt opmuntrende erfaringsdeling. Alenemorskabs kvindecirkler vil styrke dig indefra, fylde dig op med kærlighed og velvære.

Selvhjælpsgrupper

selvhjælpsgruppe.png

Gratis for medlemmer og betaling for ikke-medlemmer.

Med 1-2 gruppeledere arbejder vi i vores selvhjælpsgrupper ud fra  forskellige tematikker. Du kan blandt andet melde dig ind i selvhjælpsgrupper for: Nyskilte kvinder, Kvinder der oplever ensomhed, Kvinder udsat for psykisk vold, Kvinder udsat for fysisk vold og mange flere.

Speciale treats

special treats.jpg

For medlemmer

Vores medlemmer skal forkæles 

Vi inviterer på speciale treats og getaways et par gange om året, med gode rabatter.

Hold øje på vores Instagram her

Workshops

workshops.jpg

For medlemmer

Vi afholder løbende workshops for vores medlemmer. Nogle er gratis, andre er med brugerbetaling.

Fuld pris for dig der ikke er medlem.

Morskab after dark

154568023_731720917381237_33411143025227

Rabatter til medlemmer

Vi har rabataftaler med forskellige barer og caféer i lokalområderne til vores medlemmer. Vi mødes til drinks, øl, bobler og fest. Du kan også deltage uden at være medlem, dog uden rabatfordele.

Find information og kommende Morskab After Dark events på Facebook her

Netværksgruppe Forløb

nætværksgruppe.jpg

Gratis og halv pris for medlemmer.

Fuld pris for dig der ikke er medlem.

Vi sætter løbende netværksgrupper op med professionelle terapeuter, psykologer og coaches ud fra forskellige tematikker.
Hovedformålet er at skabe et fundament for at connecte og danne netværk samt, at stå stærkt i vores eget lys, som de enestående, alenemødre vi er. Vores netværksgrupper foregår både online og i det virkelige liv.

Samtalesalon

samtalesalon.png

Halv pris for medlemmer og fuld pris til ikke-medlemmer.

Vi inviterer forskellige kvinder til, at tale med os I en intim og nærværende atmosfære. Vi videns- og erfarings deler og har både fagligt og videnskabeligt  funderede samtalesaloner og samtalesaloner med fokus på personlige beretninger. Vi har i vores samtalesaloner særligt fokus på afstigmatisering og familiepolitiske emner og vores gæster vælges ud fra stærk faglighed og kvalitet. Bliv klogere, bliv inspireret, få en oplevelse!