top of page
Til alenemorskab.png

Forælder Fonden

Hos Forælder Fonden hjælper vi dig, der er alene med børn. Vi hjælper med en helhedsvurdering og støtter med rådgivning og bolig i form af vores førstehjælpslejligheder og kollegier 

Når tæppet pludselig bliver hevet væk under ens tilværelse, har selv de stærkeste mennesker brug for hjælp til at finde fodfæste. Vi tror på, at vi bedst hjælper børn ved at hjælpe deres forældre. 

At være alene med børn bærer i sig selv en sårbarhed. Man er sårbar, når man står alene med alle de praktiske opgaver, der knytter sig til en hverdag med børn. Man er udsat på arbejdsmarkedet, hvor forventningen om at være til rådighed ,kolliderer med livet som enlig mor eller far. Når man er ene om at passe børnene, når de er syge. Når man selv har 40 i feber – og alligevel er alene om at sørge for indkøb, mad, aflevering, tøjvask osv.
Når ens verden ramler sammen omkring én, er der behov for hjælp til at komme tilbage på sporet.

Det er her Forælder Fonden hjælper.

Hos Forælder Fonden har vi en enorm respekt for soloforældre. En respekt for den styrke alle soloforældre besidder, når de dag efter dag klarer sig igennem en til tider hård hverdag. Vi tror på, at hvis vi i tide griber de forældre, der er havnet i en sårbar livssituation, så kan vi hjælpe dem tilbage på rette kurs. 

bottom of page