top of page

Camilla Semlov

“Det næstbedste - når mor og far ikke bor sammen”

Screenshot 2021-02-23 at 16.57.14.png

Camilla Semlov er uddannet socialrådgiver, soc.d., børn og unge og har siden 1999 arbejdet som børnesagsbehandler og familierådgiver.


I 2013 udkom Camillas første bog ”Det næstbedste – når far og mor ikke bor sammen”. Camilla skrev den bog, hun selv manglede, da hun og sønnens far i 2004 gik fra hinanden og bogen har fået megen medieomtale og mange fine anmeldelser. Det særlige ved bogen er, at hun har kombineret sine personlige oplevelser med sin faglige og professionelle viden og erfaring og nogle af roserne omkring bogen er netop, at der er tale om nyttig, inspirerende og empatisk erfaringsdeling i øjenhøjde – uden jura eller fagudtryk.

Camilla er indehaver af ”Hele Delebørn”, hvor hun tilbyder deleforældre rådgivning og hun har mange års erfaring i samtaler med både børn og forældre. Indimellem holder hun oplæg og foredrag for fagpersoner og forældre omkring familiebrud, hvor hun ikke alene taler som fagperson, men også som delemor og bonusmor.

Til daglig arbejder Camilla i kommunalt regi som forebyggende rådgiver, hvor hun med sin daglige gang på skoler og i dagtilbud giver sparring til fagpersoner og har samtaler med forældre og børn, blandt andet i forbindelse med skilsmisse og familielivet efter et familiebrud.

I 2020 udgav Camilla Semlov sammen med to andre forfattere samtalebogen ”Mine forældre er skilt”. Også denne bog har fået flere gode anmeldelser.

pawel-czerwinski-ykH6Zx7ZKXQ-unsplash.jp
bottom of page