top of page
Kvindevild2.JPG

20 % til medlemmer
på KvindeVilds kasse ‘Tro, håb & kærlighed’

Specielt lavet til ALENEMORSKABs medlemmer

KvindeVild har sammensat en kasse som kan give dig mod og styrke i en tid med modgang.

Kassen hedder Tro, håb & kærlighed og er skabt med tanken om naturens healing og din indre healingsrejse.

Denne kasse er skabt for at støtte dig når du rammes af skilsmisse og Alenemorskab. Dette kan være en hård, ensom og belastende tid hvor vi ønsker, at minde dig om at du er vigtigst, elsket og holdt af.

Kvindekraft Olie

10 ml Infuseret mandelolie med Røllike blomst, Karneol krystal, jasmin & Ylang ylang essentiel olie.


Denne rod chakra olie er skabt for at give dig, dig selv tilbage. Som kvinde, som livskraft, som skaber. Den er drysset med små karneol krystaller i bunden for at bringe et ekstra kvinde boost.

Til at kunne balancere mellem, at handle & føle, balancen mellem det maskuline & feminine.

At være sårbar er en vigtig proces & at give kroppen & sindet lov, men samtidig kunne finde sin indre styrke frem når tiden er til det.

Ritual;

Bruges som støtte til et ritual, en hverdagspraksis, for at minde dig om dig selv. Olien kan smøres på håndleddet, underlivet eller hvor du mærker at have brug for den.


Månefaser Armbånd

Armbånd med 6 mm Månestens perler bundet på elastik.

Armbåndet vil støtte dig i forbindelsen til Månen og dens faser & cyklus.

Månen gennemgår hver måned en cyklus ligesom Kvindens månedlige cyklus.Månen repræsenterer det indadvendte, feminine, intuitive i modsætning til Solen. Du kan ved at forbinde dig til Månen forbinde dig endnu dybere til din egen cyklus & natur.


Passion

Te Med rose & hibiscus.

Denne te har med sit æstetiske og femine udtryk en masse healende og helbredende egenskaber. Vi ønsker at støtte dig i at få mere passion ind i dit liv, at få ilden i dig til at brænde og sensualiteten til at danse.

Rituelt bivokslys med blomster & urter.

Lyset er rullet i rose, lavendel & morgenfrue. Rose minder dig om dit feminine aspekt, lavendel beroliger og skaber indre fred & morgenfrue danser i takt med solen og skaber dine drømme.

Dette lys kan være med til at symbolisere en ny begyndelse, en ny rejse du skal på.

Der er altid lys til dig og det minder dig om håbet når det hele føles mørkt.

Lysmagi handler blot om at sætte en  intention for dig selv og sende det ud til noget større end dig selv.

Afslut altid med et tak. Universet hører altid dit ønske.

KvindeVild

kvindevild.jpeg

KvindeVild er en lille virksomhed drevet af tvillingesøstrene Maria & Stine.


Som tvillinger og søstre har de et virkelig tæt bånd og en stor fælles interesse for healing, naturen og at støtte kvinder i at dyrke selvkærlige, nærende og opfyldende ritualer. Ud fra dette perspektiv skaber de naturlig urte- og plantemedicin, energismykker og healing gennem vibrerende redskaber, ofte samlet i naturen. 

KvindeVild er en virksomhed i stor udvikling og derfor forsøger de hele tiden at gøre sig klogere og dygtigere, men først og fremmest at følge egen intuition og den viden inden for plantemedicin, som har rødder langt tilbage i historien. De er åbne for åndelige kanaler, vejledere og arbejder også med shamanisme.

Det spirituelle univers har støttet dem begge på deres egen rejse.

Udover det, er de kvinder, som elsker at forkæle sig selv og andre. De har gennem længere tid mærket, at deres egen erfaring gennem livets kriser og facetter, har givet dem en fælles styrke til at guide andre kvinder på deres vej.

KvindevVilds hovedfokus er, at kvinder finder ind til deres vildskab, sårbarhed og feminine yin. At bruge den indre cyklus, månen og solen som vejvisere. At kvinder lærer at stole på deres intuition og deres indre kraft, til at leve et rigt og kærligt liv.

Da de begge har mødt den største healing og inspiration hos moder natur, er alle deres produkter fyldt med urter, der er økologiske eller vildtplukkede.

De tror på det simple, magien & eventyret

I kærlighed Maria & Stine

pawel-czerwinski-ykH6Zx7ZKXQ-unsplash.jp
bottom of page